Full rulle på projektet Hageby Förskola

Full rulle på projektet Hageby Förskola

  • september 30, 2021

Sedan SEFAB startade arbetet på Hageby Förskola i januari 2021 har vi hunnit påla, gjuta platta, göra klart stommen och stomkompletteringar. Nu har en utvändig besiktning gjorts på tak och fasad vilket innebär att byggställningar tas bort och det nu är fullt fokus på invändigt arbete.

Arbetet på Hageby Förskola, en helt ny förskola som byggs, har flutit på bra och sedan ett par veckor tillbaka har arbetet börjat invändigt med att resa mellanväggar. SEFABs platschef beskriver projektet som ett väldigt roligt projekt och inspirerande ur ett hantverkarperspektiv med många olika och varierande moment.

Projektet är en delad entreprenad på uppdrag av Norrevo Fastigheter som beräknas vara klart sen vår 2022.

Vi träffar två av SEFABs medarbetare, Emil Polanski och Joel Ydrebrant. Joel arbetar som snickar-lärling med Emil som mentor.

– Detta är det andra projektet som jag är på. Jag tycker att det är väldigt lärorikt eftersom jag får vara involverad i många olika moment och får mycket erfarenhetsutbyte av mina kollegor, säger Joel.

Emil arbetar som snickare på SEFAB och berättar med glädje om hur det är att jobba med projektet:

– Det är kul att se förändringarna för varje dag som går och är ett väldigt roligt projekt på en arbetsplats med ett starkt team.

Vi önskar alla inblandade fortsatt lycka till och bra jobbat! Nästa rapportering härifrån ser vi fram emot att visa ett i princip färdigt bygge.

Kategorier